clear:none; margin: 30px auto; padding: 0px; width: 830px; background-color: #FF0000;

Vår lilla bebis

Den 7/1 är det nu beräknat ,efter att vi va på ultraljudet igår, att vår andra lilla bebis ska komma!


Han/hon låg så konstigt så fick fick inte alls nå bra bilder. Men gör inte så jätte mycket för jag för det kommer ju bli fler sen när han/hon kommer ut =)


Nu har vi äntligen filmen!

Hampus är just nu tokig i Rorri och I drömmarnas trädgård med Makka Pakka o alla hans vänner.
Så nu har vi äntligen skaffat hem Rorri så nu kan Hampus titta på den närsomhelst!
Och med sin lilla röda bil sitter han och tittar på super Rorri! Hur sött som helst!!


Härliga tider!

Som jag nu har skrivit ut på Facebook likså ska jag göra här, eftersom det har redan kommit ut lite överallt och dom flesta redan vet....



Hampus ska bli storebror!  Ja, vi ska få en liten knodd nu i December!
Allt va planerat redan från början när vi hade fått Hampus att nästa barn skulle komma med 2-3 års mellanrum =) blir inte riktigt 2 år mellan men nästan!
Så den 28:e December är det beräknat, får sedan se vad som sägs vid ultraljudet som vi snart ska göra!
Känns helt annorlunda denna gång, är inte lika nervös eller rädd... eller jo rädd man vill ju att allt ska gå bra! Men inte nervös o rädd inför förlossning o så... Det känns helt ok, eftersom det gick så himla bra när Hampus kom!
Denna gång är det mera det här med att vi måste flytta till större, eller vi måste tänka om med hur vi ska göra med denna lägenhet o att vi kanske inte kan flytta från Storvreta eftersom Hampus ska börja här på dagis i höst...
Så det är mest sånt o sen självklart hur man ska göra med vagn o så! Vad ska man ha!
Annars känns det SÅ RÄTT!! Detta klarar vi så länge vi hjälper varann och inte stressar upp i onödan !


Äntligen så får jag/kan jag sjunga ut att vi ska ha barn!
Så nu går vi i längtande tider =)
Hampus förstår nog dock inte detta än men ju längre tiden går o ju större mage jag får och ju mer Hampus förstår mer så kommer han snart föstå att han inte kommer bli ensamt barn längre =)!! Han kommer inte vara minstingen längre. Han kommer bli den bästa storebror man kan ha!!

Puss på er nu så hörs vi snart igen!


Före och efter ommålningen

FÖRE




EFTER





SÅÅÅÅÅ mycket bättre!! Skönt att slippa den otroligt fula turkosa färgen!!

Fina sommar!

Så härligt att kunna gå ut på verandan öppna glasdörrarna o bara njuta av solen! och sen bara kunna ta två steg för att sätta fötterna i gräsmattan. Sååå härligt!!
I torsdags fick vi fin främmande från min mamma o syrran med kille! Vi tog en fint och satte oss på gräsmattan utanför lägenheten! Så mysigt! Och sen tog Hampus ett dopp i badbajan och skvätte vatten runt omkring!
En riktigt mysig dag och till råga på allt så fick jag hjälp av min mamma att rensa i rabatterna !! Så nu är det så fint så fint!!
Sen åkte vi hem o grilla hos Manges syster samt bada i deras pol, kallt men trevligt!

   



   



Igår blev ännu en solig och varm dag, så jag och Hampus bestämde oss för att åka ut till mamma och sedan åka ner till Wik och bada! Hampus var så glad och mysig hela tiden, inte ens gnällig fast han inte sovit någon middag. Och han bada o bada o bada o bada o bada o bada o bada. Han blev så arg när jag tog upp honom, men han började bli lite blå om läpparna så jag var ju tvungen!
Så vi åkte inte hem förrän halv 5. brände ryggen lite men idag är jag brun, inte röd hahahahah!
Shit brukar aldrig bränna mig, brukar inte ens behöva använda solskydd...men efter att ha fått barn så har det förändrats, men på med lite solskydd så är allt toppen hahahaha



Imorn blir det Västerås och Power Meet som gäller så idag ska jag tvätta lite så man har nå klädet o sätta på sig!

RSS 2.0