clear:none; margin: 30px auto; padding: 0px; width: 830px; background-color: #FF0000;

Klippt o klart!



En sväng till stan med syrran och trimma luggen, även en trevlig otippad fikaträff med vår farbror! Då vi fick en tidig doppresent. Ram + gjutning av hand/fot och en skön och grön jacka!!
Sen hämtning av Hampus och hem o börja baket!
Fick så klart hjälp i köket! Varit en jätte bra dag idag! Kan verkligen gå i säng med ett leende på läpparna!
Mange jobbar natt så har varit helt själv med pojkarna och det har gått hur bra som helst, förutom ett grinit humör som Adrian haft... bättre dag imorn för honom hoppas vi!
Imorn skärtorsdagen blir det ändrade planer:
Skulle träffa mammorna på frälsis men verkar som vi får skippa de för vi ska träffa prästen och förbereda inför dopet!
och sen inhandla allt till dopet!

Långfredag: Grillning med underbara mammgänget ! Sen förhoppningsvis middag hemma hos mamma !

Påskafton: Bullbakning och tårtbakning, även middag hos Lillis co.

Påskdagen: DOP DOP DOP!! Ska bli riktigt kul!

Nu ska jag nog gå in o lägga mig med dom två slöhögarna som ligger o snarkar inne i sovrummet!
Så Glad Påsk på er underbara!!


Babyboxen

Hämta hem den igår, shit vilken stor blöjhink! Trodde inte den skulle vara så stor men men bra de!
Fast påsarna till den va värre...oj så dyra! Men man fick med en omgång gratis så fr göra slut på den först så får vi se fall man köper mer sen!
Fick lite goa grejer med, men pampersblöjorna nr1 funkar inte direkt på Adrian, han har 3an nu den lilla knubbisen =P
Så Kelly om du läser detta: Dom ska du få!!!

Ska dra in till stan snart och möta upp storasyster. Jag ska nämligen fixa håret idag så då ska hon passa Adrian under tiden!
Nu är det iaf bestämt vad vi ska ha på dopet med fika o mat så idag ska vi handla allt! och ikväll börjar mitt bak!!

PUSS

Vår vecka på sjukan

Var ska man börja...
Blev dålig natten mellan lördag och söndag förra veckan, och jag tror det berodde på att jag åt en ynka morot till dippen på lördagkvällen...
Så fick ont och började spy under natten där och resten av hela morgonen, som tur va så var ju min älskade mange hemma så han kunde ta barnen!!
Jag har ju medicin som jag ska ta när själva "attackerna" börjar men dom två som jag tog hjälpte inte så jag ringde 1177 och dom sa att jag skulle åka in till akuten på en gång !
Ja ha, det var bara o klä på sig och packa in barnen i bilen, så dålig som man va så hade man en kasse i knät under färden. Var först tvungen o lämna Hampus hos Manges bror så vi inte behövde ta med honom upp. Man visste ju inte hur länge man skulle bli kvar där.... längsta bilfärden ever!
Men efter 2 kräkstop så var vi äntligen framme på akuten, nummerlapp togs och vi satte oss i väntrummet.
Sen fick jag komma in o prata o hon såg redan då att jag knappt kunde prata för att jag hade så ont... så den snälla damen ringde och skynda på akuten så jag kunde få hjälp så fort som möjligt!
Blev blodprov, urinprov, temp mm. sen blev jag skjutsad på säng till ett litet väntrum där jag låg och tillslut fick morfin!
Mamma kom och böt av med Mange för han hade biljetter till hockeymatchen som va mellan Almtuna och Leksand då så mamma fick stanna med mig och ta hand om Adrian! Vad skulle man göra utan mamma!

Sen efter ett tag så fick vi äntligen åka upp till 70 huset där jag blev inlagd.
Fick dropp på en gång och sen va det bara o vänta...sen kom Mange och bytte av med mamma!
Den natten fick Hampus sova hos mormor och dan efter tog min syster honom fram tills Mange kom o hämta honom och så sov han o Hampus här hemma under natten Måndag/tisdag, så Hampus kunde gå på dagis på tisdagen, så nån i familjen fick en vanlig vardag!
Doktorer kom in o prata och kände på magen och konstaterade att ja det måste bli en operation...
Så en tid på Enköpings sjukhus blev det så på Tisdag eftermiddag åkte jag Adrian och Mange dit. Hampus blev hämtad av sin farfar på dagis och sen spenderade natten hos hans faster och kusin! Och blev skjutsad till dagis på Onsdagen méd!
På onsdagen för oss blev det lite nervöst... Mange skjutsade Adrian hem till Uppsala där han skulle vara med mormor och sen drog han ner till Skåne med jobbet...
Där låg jag själv på sjukhuset och skulle in på operationen... men som tur va så behöve jag inte vänta länge utan precis när jag skulle följa med Mange ut så kommer dom o säger att nu ska du ner på operationen, det var bara o hoppa in i duschen och på med sjukrocken...
ca 10.30 blev jag nedsövd och kom in på uppvaket runt 12.00, men vakna inte upp förrän 16-17  på kvällen...
Dom berättade att jag skulle få ligga kvar ett tag till för innan jag riktigt vakna till så hade jag haft svårt o andas.. eller jag hade så ont när jag andades pga att en slang var indragen till gallan.. så jag glömde bort o andas... så dom hade fått gå o putta till mig hela tiden så jag skulle andas. Så inte förrän vid 20 tiden kom jag upp på rummet.
Men när jag vakna nere på uppvaket va det första jag fråga vad klockan va och då fick jag lite panik... Gu jag måste ringa mamma!! Men henne fick jag inte tag på förrns runt 18 och hon va orolig...inte så konstigt kanske...
Kunde inte ringa till Mange heller för jag kom inte ihåg hans mobilnr =P
Men Lyckligt slut blev det när jag dagen efter blev hämtad av mamma och fick åka hem!!!!!! Men fick inte amma Adrian på 24 timmar så det var lite jobbigt och gå upp och handpumpa brösten på natten...

Med tre hål i magen så fick dom bort allt och kirurgen sa tom att om jag hade väntat längre så hade det blivit värre ( en större operation med ett stort snitt på magen)
Men nu mår jag bra går på smärtsillande fortfarnde med får sån stor hjälp av familjen, är så himla tacksam!!!
Tack alla som har hjälpt oss under den här veckan med barnen!! TACK!
Nu hoppas vi på att det inte blir nå mer skit! Orkar inge mer nu!
Nu blir det fokus på dopet som är om en vecka=) Spännande!!



Mina älsklingar!



VEM ÄR VEM?!



(kolla inte datumen he he)

Ny friserad!

Har ju nästan glömt!
Förra helgen slog vi till o trimma två av grabbarna här hemma =)


FÖRE


EFTER

Så nu är gubblockarna borta !


Doppresent



En sån här tavla ska Adrian få av oss i doppresent som det står hans namn, födelsedag mm på

Nickis i bilder

William, Hampus, Jonna, Adrian & Leo

  

 

     

     


Fredag fredag fredag

Igår blev det ju 2x Öf! Först va det Öppnaförskola här i Storvreta, mycket barn o mammor, trevligt men min buse HAmpus drog av hår från ett barns huve...det va dock mindre trevligt så sen gick vi...
Tog tåget in till stan o mötte upp Natta för att dra till nästa ställe! Alltid lika trevligt va det o träffa våra fina mammor o barn!
Min telefon har blivit helt cp förresten... ingen verkar kunna ringa mig,, syrran hade försökt i 3 dagar o kom fram igår, mamma kommer inte fram, inte heller Mange eller Lillis...
Så måste ringa comviq o beställa ett nytt simkort!

Men idag är det en ny dag o så klart Fredag! Så vi ska in o träffa Lillis o Jennifer för en sväng på stan o sen ska vi åka o leka på Nickis så då ska jag passa på när jag ändå är där ute att hämta upp babyboxen på Babyland!
Man får med en blöjhink o den vill man ju ha hahhah!


Onsdag redan...

Poff så har vardagarna bara gått förbi...
Redan onsdag och morgondagen kommer gå hur fort som helst den med med 2x ÖF!
Sen är det bara helgen kvar och som vi alla kan hålla med om så går ju dom hur fort som helst!
Idag blir det en mysdag för mig o Adrian! Men först ska vi in till babyland o kolla ifall vi kan få hämta en sån där babybox som vi helt glömt bort att fixa...hehe!

Ha en myspysar dag idag nu när snön lite lätt faller ner på backen!
Älska och Hata är nåt som jag är bra på. Så nu J*VLAR ska jag försöka älska mer än att hata.
Så en som jag ska gå vidare med i livet är min älskade Magnus, vi ska fixa detta, for better or for worse!
Love you man!


Mina älsklingskillar

Kan man vara mer kär än så här?!



Plask plask bada med brorsan är ju toppen ( kolla in minen på A)

Blev frågad idag av en mamma från dagis om jag ville följa med på Öppna förskola på torsdag...
vid halv 10,10 men är precis här bakom vårat hus så nära o bra samt att vi hinner gå på öppna förskolan i Sävja!
Snällt av henne att fråga, hon har en dotter i nästan samma ålder som Hampus, fyller 2 i september oktober och hon fick en till dotter nu här i februari!Kan säkert bli kul!

Idag ska jag och Adrian gå ända bort till Fullerö! Så fint väder ute, lite kallt men skönt !! Så de är vad vi ska göra under dagen och sen när Mange kommer hem åker vi till hans syskon som blir hela 18 år gamla idag! Grattis! Men tänker fortfarande på er som dom två små busiga tvillingarna =)



Kanske inte så små längre men buset finns garanterat kvar !!


Egen tid

6.00 stod klockan på idag igen när H-trollet vakna! Fattar inte varför... ok sommartid börjar ju snart, då ska man ju ställa fram klockan 1 timme så ja kanske är det därför. Han brukar ju vakna 7 men det blir ju 7 igen när man ändrar klockan...men sjukt tidigt är det!!
Dagis för H idag! Så ser nu att han är här utanför i backan med alla dagisbarnen! Kul o smygtitta på honom när man inte är med honom sj o se hur han är! Verkar glad iaf=)

Nu är äntligen ALLA dopinbjudningar skickade! dom två sista fixa jag idag, ena på brevlådan och den andra gick jag o lag i Manges mormor o morfars brevlåda! Än att posta den så blir det lite billigare...hehe!
150 kort blev det...eller nej, men kändes som de när man gjorde dom, blev 35 st!
Men känns skönt att det är gjort nu iaf, kommer ju bli lite folk. Så nu är det väl bara o börja planera vad som ska ätas... ännu jobbigare...men kul!



Bor ju här i Storvreta då o då, som dom flesta kanske vet...
Känner mig mer o mer som hemma här o vi gör det till vårat hem igen, som tex köpt nya gardiner och satt upp en hylla... ja gör om lite till ett nytt hem och en ny start för oss!
Men än har jag inte flyttat hit helt och vet ej när det kommer bli heller...
Vi går o pratar nu, med att få hjälp att komma igenom det som har hänt! Så jag hoppas detta kommer funka för oss! Jag vill verkligen att det ska vara vi och att jag kan flytta hem igen men just nu behövs det tid!

Plutten ligger så sött o sover i sängen så nu ska jag passa på och kolla på Sex and the City! Lite egen tid!


Vann rätt låt?!




Själv så röstade jag på Darin! Jag gilla den låten ja =) Lina försökte också rösta men hon gjorde fel så rösten kom inte fram och det var på Salem...hehe
Men gilla Salem också känns som att de skulle gå bättre ifall han representerade Sverige i Eurovision... men men man kan inte få allt här i världen men gilla Annas låt hoppas bara alla andra i världen gör det också!
Yes en kväll med Lina och mamma blev det framför melodifestivalen! Men sen en väldigt orolig natt för Hampus...
vakna med ett skrik efter melodifestivalen, tror han hade en dröm för det gick inte att få kontakt med honom... men sen fick han komma ut o sätta sig med oss i soffan men han gick aldrig någon ro så vid halv 12 så gick vi alla o la oss...men han somna nog inte förrän framåt 1, sen vakna han strax innan 6 och är nu uppe...jag med...
Så vi får se hur denna dag blir...ska ju på 2 årskalas hos Jonna idag. Men det blir säkert bra!
Somnar väl framför tvn idag med hehe!

Maskerad är det ju också! Så ska sy lite saker nu idag till Hampus och Adrian får vara Adrian...=)


MELODIFESTIVALEN 2010

DÅ VAR DET ÄNTLIGEN DAGS! VEM SKA VINNA OCH VILKA SKA FÖRSVINNA?!



Mina egna ord:

BÄST: Darin - You´re out of my life

SKÖNA NYKOMLINGEN: Anna Bergendahl- This is my life

KROGEN Musik: Eric Saade- Manboy, Ola- Unstoppable

BORING: Jessica Andersson- I did it for love

SÄMSTA: Pernilla Wahlgren- Jag vill om du vågar, Andreas Johnson- We can work it out

RAFFIG: Timotej- Kom

UNDERBAR: Peter ((allas kärlek) Jöback - Hollow

GRYM: Salem al Fakir- Keep on walking


Den jag vill ska vinna är så klart DARIN!! En riktigt jävla bra popballad, passar in på Eurovision!
Men skulle kunna tror att Anna eller Timotej blir vinnaren 2010!
Men om någon av dom sämsta vinner så vägrar jag titta på Eurovision, då kan vi lika gärna lägga oss o skita i att låta någon representera Sverige!

Med en stor godiskål och ett trevligt sällskap av (förhoppningsvis)  Lina och Mamma (så klart)  väntar så hoppas jag och håller tummarna på att denna kväll blir som jag önskar!




Trötter

Så skönt att lägga pojkarna ungefär samtidigt varje kväll, att få egen tid fast man har en liten!
Säg att jag lägger A vid halv 8-8 och då sover han fram till 11 halv 12 när jag går o lägger mig o sen äter han lite o somnar om ganska fort igen...mest framåt 5 snåret o framåt som han ligger o snuttar tutte hela tiden o sover dåligt.
Men denna natt var jobbig... vakna vid  11 tiden av värsta hostattacken, sen somnar inte han om...
Så har inte fått så mycket sömn i natt men sen lessna jag vid halv 5 o gick upp o satte mig o titta på tvn o ja då somnar A...Så lägger honom i vaggan o han sover fram till 6 för då vaknar H och vill upp...
Men är så skönt att bara kunna sätta på en film, famförallt Hitta Nemo, så sitter H där o tittar.
Så låg kvar i sängen med A så länge...sen tog min kära mamma hand om H så jag o A fick sova o det gjorde vi fram till halv 11!!! TACK MAMMA!!
Men eftersom H gick upp så tidigt och gick ut redan vid 9 med mamma och lekte i snön så va han ju trött när vi kom upp..
Så började lite smått med lunchen och så går jag förbi vardagsrummet och hör, ZZZZzzzzzzZZZZZZzzzzzz





Han somna i sin lilla fotölj framför tvn kollandes på Hitta Nemo (igen)
Han va trött!


Vinter/vår väder

 

Så himla mycket snö fortfarande så när Hampus ska gå ut där det egentligen är plan gräsmatta så sjunker han ner o fastnar....
Lika så att ta sig till lekstugan som ligger en bit ut på tomten, det var ju rena jumpa passet...stora hål blev det efter mig...


 


MYSIGT VÄRRE!! En så fin pojke man har, inte bara en utan två!! Är så stolt!

Nykomling

Helt glömt att skriva...

GRATTISS Kelly och Thomas till Lillkillen!!
LEO!!!




Kärlek



Mina två underbara fina prinsar!
All kärlek till er!


SOLSKEN

Hur ljuvligt är det inte ute?!Så härligt underbart!!
Lämna H på dagis kl 9, sen drog jag o A in tillstan för att införskaffa en hjälm till H.
Nästan alla barn på dagis har egen hjälm så åkte o köpte en idag, satans dyra bara...
En förmiddag på Gränby blev det för mig o lillkillen. Tog en lunch helt själva på Barista! Lite mysigt va det men hade varit trevligt o haft nån o prata med =) men har nu fixat födeledagspresent till vår lilla prinsessa som blir 2 idag! Grattis Jonna!!!!!
Sen hem igen för att hämta H, så då passa vi på att vara ute i det underbara vädret, hade tom gjort en mellismacka åt honom!

   
 

Jonna 2år

Med en enkel tulipan uppå bemärkelsedan, vi har den äran vi har den äran att grattulera!!
Stort Grattis vår lills prinsessa på födelsedagen!!
Hurra hurra hurra huraa!!


JONNA( bara 1 år på denna bild)


då var det slut på helgen...

Idag kommer Mange hem Jippi!! Så idag blir det storvreta!
Och idag är sista dagen som Hampus ska ta medicin! Skönt! Så hoppas att det blir bra nu! han har inte sagt nåt under hela tiden att han har ont i örat eller så så det är nog ingen fara!
Adrian hostar o rosslar fortfarande så ska ringa vårdcentralen imorn o kolla ifall man behöver kolla upp de!
Så nu sover barnen och jag ska passa på och klä på mig, går fortfarande runt i pjamasen hahaha! Och sen ska jag packa, kanske göra dom sista dopkorten också!


Bilder från igår
   


Mysigt lite dräggel på tröjan...jaja


Trevlig söndag på er!!

2x25

En helfestlig dag ute i Sävja!
Började med lek i snön, jag o Hampus drog ut med Tilde Hugo o Lisa! Så underbart härligt väder så det va så skönt att komma ut!! Ungarna hade ju så himla roligt så va lite synd när vi var tvugna att gå in för lite lunch innan dagens kalas skulle påbörjas.
Syrran fyllde ju 25 år igår och hennes sambo fyller 25 imorn så dom slog ihop kalasen till ett!
Inte ofta man träffar sina kusiner så det va väldigt kul och att träffa deras barn, två är som i Hampus ålder och den andra är i samma ålder som Adrian!
Så har varit en dag fullt med shoo o shimm, folk överrallt och skratt och lek!
Så blev en sen middag men nu sen en timme tillbaka så sover båda barnen och jag passar då på att blogga lite medans mamma kollar in melodifestivalen!
Prata med Mange nyss också, han är med jobbet uppe i fjällen och har kört skoter. Kommer hem imorn så då åker jag och pojkarna dit! Mys hela familjen då!!!



Stort Grattis igen Ni är så fina !!


update

Ja ja jag är dålig på att skriva ibland men har bara inte orkat...
Sen senast så gjorde jag ju ultraljud på gallan o ja jag har gallsten så nu har en remiss skickas till kirurgen så får vi se vad som händer efter de!
Sen blev det några lugna dagar fram tills helgen då började vi med fikaträff på frälsis med mammorna på fredagen, lördagen åkte vi med Mange, Micke o Mia o Kevin till Barkarby, ingen höjdare... men det blev ett par snikers till mig och en massa saker till Mange. Blev ännu dåligare när vi hade en argsint Hampus med oss som bara vägra allt...
Sen blev det en kväll med adrian och mamma framför Melodifestivalen. Hampus åkte hem med Mange.
Sen blev vi hämtade av Mange o Hampus på söndagen och åkte ut hit till Storvreta. Där jag nu sitter, har precis lagt båda pojkarna för sin middagslur!
Veckan började dåligt då dagiset ringer när jag precis kommit in till stan och säger att Hampus fått feber. Va bara o skynda sig hem igen och hämta honom. 39.2 hade han så stoppa i honom lite alvedon och sen somna han o sov 2 timmar...
Blev bra framåt kvällen men han va ändå inte helt ok...
Igår fick han vara hemma och fick följa med A o mig till Bvc.
A är nu 2 månader och väger 6010g och är 59.5 cm, en liten tjockis men helt underbar är han fast väldigt förkyld och hostig!
När vi kom  hem igen så såg jag att H var geggig i örat och konstaterade lite för mig själv att han kanske hade öroninflammation...
Ringde vårdcentralen och dom bad mig ringa 1177 så dom kunde boka en tid till honom till Närakuten.
Så 19.45 var vi där och fick det bekräftat, så sen hämta vi ut antibiotika så nu ska han gå på en 5 dagarskur.

Imorn drar Mange till fjällen fram till söndag och vi åker hem till Ramsta, syrran fyller 25 i helgen så det blir firande på lilla djurgåden på lördag!

Nu ska jag fortsätta med dom ursnygga inbjudningarna till dopet!

RSS 2.0