clear:none; margin: 30px auto; padding: 0px; width: 830px; background-color: #FF0000;

Kalashelg

Ja här har det firats må jag säga...men blir inte riktigt som jag hade tänkt mig men verka som alla var nöjda ändå!
Startade på lördagen med släkt och familj, själv blev jag dålig och började med att ligga i sängen en stund. Kom väldigt plötsligt illamående och trodde det va nå magsjuka eller så, för gallan gjorde ju inte ont så trodde inte att det var den. Efter att Manges familj och släkt åkt hem så var jag bara tvungen och kura ner mig i sängen igen, mådde ännu värre nu, men sen ringde mamma och berätta att jag skulle ta medecinen till gallan för man behövde inte ha ont i den för att vara dålig. Så efter jag hade gjort de så blev jag mycket bättre!! Så då blev det planerat att min mamma,systrarna och Vocado skulle komma! En kväll framför melodifestivalen med ett gäng musiker va riktigt kul!!! Den natten sov vi gott allihopa!!

Söndag klockan står på 7 som vanligt... dags att börja förberedelserna till 2:a kalaset Barnkalaset!
Sen blev jag lite stressad när Manges morbror ringer och säger att dom ska komma förbi på förmiddagen, halv 12 sa dom men 12.35 klev dom innan för dörren...suck!
Så sen när alla mommorna och barnen kom så började jag med fruktsalladen och plockade fram alla gosaker!
Men va med leksaker Hampus har, såg det igår, nå sjukt mycekt. Så ska plocka bort en massa som man kan byta ut med efter någon vecka så han inte lessnar på dom. Han leker eller hinner ändå inte leka med alla saker!
Fast denna dag blev lite jobbig och pinsam... Hampus bet 3 barn, och två började blöda...
Så himla hemskt, va ska man göra som förälder, tog in honom i sovrummet några gånger men ändå fortsätter han. Vet inte ifall det är så att om dom bråkar om leksaker och hans sätt att säga at han vill ha det är genom att bitas... jag skäms måste jag verkligen säga, inge kul! Att behöva säga till och ryta till på honom...
Men är glad att så många kom och fira vår pojke!
Tack så jätte mycket!

Kvällen blev Väldigt lugn med en Hampus som somna 7! och jag spendera natten ute i soffan med Adrian! Denna nästäppa verkar aldrig vilja sluta...

Idag blir det fasta för mig, fast glömde bort de så började fast från kl 10 ist för 8!
Ska till röntgen idag o göra ultraljud på gallan... får se ifalll det är nåt tokig...
Sen har jag en date med min underbara vän Carro som jag har försökt träffat hur länge som helst nu men dom två senaste gångerna så har jag haft gallanfall...
Så nu gör vi ett nytt försök, får se hur det går!

Håll er inne annars, -21 ute!

     
Dom kunde hålla                     Fullt hus må jag säga
sams ibland iaf


Den snart  blivande
2 barnsmamman
med Adrian i famnen


Hampus födelsedag!

Den började med presentöppning på morgonen!
Det blev en magnetrittavla och en brandbilsbok!
Sen åkte vi hem till Nathalie och Jonna för att sedan åka vidare till Öppna förskolan i Sävja!
Där bjöds det på Semlor! Dock är jag inget fan av dom så det blev tyvärr ingen för mig...Men tack ändå kelly!!

Sen vidare in till stan där vi blev upphämtade av Mange för att åka till Leklust och köpa lite fler presenter till födelsedagsbarnet!!
Nu blev det en STOR lastbil som vi tänke att han skulle kunna ha i sandlådan i sommar, en Traktor, Stor spade(han älskar o skotta snö), Måla och lär bok, Vattenflaska med Cars på, matchande till glaset och matlådan han har, Tallrik och bestick med motiv från Hattstugan

Sen blev det firande med glass på kvällen! och maränger fy fan va gott det va!!! =)

Nä nu måste jag fortsätta och plocka här hemma för om 1½ timme kanske det börjar rulla in gäster!


Värmande

Ännu en natt med lite sömn... Adrian täppt i näsan så får sova ute ,sittandes i soffan med honom och sen har man en annan pojke som vaknar yber tidigt nuförtiden... halv 7 var klockan i morse. Han har också fått för sig att han inte ska äta heller... så har det varit i 2 dagar nu men men det går väl över de med..
Dagis idag för Hampus. Sen gick jag och A upp till konsum för att köpa glass till alla barnen på dagis, för idag skulle dom fira Hampus födelsedag!
Sen åkte jag och A vidare med mina systrar och farbror på begravning i Vattholma. Pappas faster Ulla har gått bort. En helt fantastisk dam som bara ÄLSKAR människor! En riktig Bullmormor!! En person som vi alla älskar!
Fick höra att hon sina sista dagar på sjukhuset hade ställt upp bilder på sina barnbarn och Hampus! Hur sött som helst!
Detta va släkten från pappas sida, en släkt som vi Aldrig umgåtts med och knappt någonsin träffat!
Vi fick ett sånt varmt välkomnande från Ullas dotter och därefter kom jätte många fram och ville hälsa och dom visste vilka vi va men vi hade inte en aning om vilka dom va, allt från pappas kusiner till farbröder, fastrar osv.
En sorglig dag men med ett mottagande som värmde mig och mina systrars hjärtan!

Sen hem för att börja baket! Imron står kalas på schemat med familjen och släkten!
Har ju också färgat håret måste jag ju bara meddela, är nu LILA :P eller ja skimrande lila iaf! jag gillart =) Lite annorlunde nåt som jag aldrig har haft förut!

Nu blir det BECK! Natti natt

GRATTIS VÅR UNDERBARA PRINS


Adie

Yes hans nya smeknamn hahahaha....

Varit på BVC idag, fått en stadig grabb redan 59 lång och 5700 gram !! och är bara 6 veckor!
Sen äntligen är nu dopdatum och lokal bokat! Så nu kan äntligen A få sitt namn!!!
Allt rullar på som det ska och imorn blir vår lilla älskling 2 år!!!
Nu ska jag packa in A i alla kläder och lägga honom i vagnen för nu ska vi hämta H från dagis för att sen gå ut och leka i snön! Så fint väder ute men snälla sluta snöa, vill inte ha mer!


Veckoschema

Tisdag: Hampus dagis 9-14 ,Present inköp och bakning

Onsdag: Hampus dagis 9-14, BVC med Adrian 11.45

Torsdag: HAMPUS FÖDELSEDAG!!!, ÖF 13.30, På Sunes kalas

Fredag: Hampus dagis 9-14, begravning 11.00, Föräldramöte dagis 18-19, Sista bakningen och förberedelserna för morgondagen

Lördag: KALAS öpppet hus från 13.00 med släkt och familj

Söndag: BARNKALAS 13.00


baddags

   


Helg

En förgyllen Fredag blev det med våra fina vänner på Nickis! Blir så varm i hjärtat när jag ser Jonna o Hampus springa runt på Nickis och leker helt själva medans vi kan sitta vid ett bord o småprata. Att dom har blivit så stora att dom klarar sig nästan helt själva. Dom kan ju tom ta sig upp o ner i rutchbanan! Är så kul o se!

Sen åkte vi till Storvreta där jag lämna av Hampus hos Mange och så åkte jag o Adrian vidare till Ramsta där syrran vänta med middag, asiatisk kyckling blev det! mumma!!! och sen Lets Dance!

Natten blev orolig för Adrians del. Eftersom jag börjat ge honom lite ersättning så har han blivit hård i magen så han var lite lessen i natt, stackarn! Så satte mig i vardagsrummet vid 5 tiden och där somnade vi sedan båda två.

Idag blev det en Stan-dag med nygifta Emelie! Så kul att bara ta det lugnt o sitta o bara prata!! =) Och se henne shoppa loss på Cervera... för lite pengar hahahaha! Avis..jag??!
Hemma i Ramsta igen så nu håller jag på för första gången att laga en kycklinggryta! Smarrigt hoppas jag!
Sen ikväll blir det lugnt med mamma o Adrian framför melodifestivalen och nåt gott!

En trött Adrian på min axel medans jag kokar krytan!
Godnatt från honom till er!
Och jag säger trevlig kväll!




Update

Lördag blev en hemma idag för oss och en tidig kväll för på söndagen drog vi redan vid 9 till Hagby kyrka för att där öva inför julspelet " I stjärnans ljus" . Det var meningen att Hampus o Hugo skulle vara med och spela får men den som fick vara med istället var Adrian! på med fårmössan bärandes i mormors famn! Gick ju super!
Sen åkte vi ut till Storvreta, dagis måndag och tisdag då jag skulle ha åkt in och träffat Carro... men fick ännu en gång ställa in för blev dålig...igen...
Så blev en smärtsam och spy tisdag så var bara tvungen och åka hem till Ramsta då för att få hjälp med barnen för Mange jobbade kvälls så kunde inte sitta själv i Storvreta med barnen medans jag mådde dåligt.
Så låg hela kvällen till sängs medans min underbart fina mamma tog hand om pojkarna!
Har börjat lite smått att ge Adrian ersättning eftersom när jag kräks så blir det svårt att bildas mjölk som mättar så det hinner ju knappt bli bra förrän jag blir dålig igen så det är skönt att han tar flaska!
Idag har jag mått bra! =) Fick en tid hos husläkaren så var där idag och kolla upp mitt problem.. Hon trodde det kunde vara GALLSTEN... så nu har jag fått ett receptbelagd medicin som jag hoppas kommer funka!!! HOPPAS!
Orkar inte mer!
Sen var jag faktiskt ÄNTLIGEN och klippte av mitt långa hår, efter mycket om o men! SNAGGADE! :P
Nej då det blev 20 cm kortare, uppklippt och lugg! En lätt och skötsam frisyr som det står i gravidböckerna... NOT!
Är iaf nöjd! =) Adrian var med och låg o sov hela tiden, medans Hampus var med moster Malin!
 

Sen blev resten av våran dag så här med jätte fin hjälp av Malin! <3

     



  


Pain pain pain

Blev kvar i Storvreta i onsdags också så åkte inte hem förrän igår. Skulle också ha träffat min fina Carro då, hon har ju inte träffat Adrian än, men det var ingen bra förmiddag igår, jag är inte helt OK än och Adrian var grinig tvungen o gå o hålla i honom hela tiden o Hampus var uttråkad... så det var ganska så skönt att komma hem och lägga båda barnen och efter det så var kvällen jätte bra!!
Bara dom och jag hemma! Så jag o Adrian gick o lag Hampus vid 8 sen somna alla tre och jag vakna inte förrän 23 när mamma o syrran kom hem =)

Men man har en tupp som kommer fram ibland på mornarna...tror hans namn är HAMPUS!!
strax innan 6 stod klockan på när ungen vaknar... inte direkt pigg själv...
prövar o ge vällingflaska o se ifall han somnar om men nej...men liggandes kvar i sängen gjorde vi ända fram till strax etfer halv 8 o då somna han om...fast bara till 8.

Sen började helvetet igen...magsmärtorna kom tillbaka...
precis under lungorna i mitten där lungorna går ihop...
Jag får så ont så jag kräks... inte av illamånde utan för att jag får så ont...
Tack gode gud att lillsyrran var hemma så hon kunde ta barnen medans jag låg inne på toan.
Men denna gång ringde vi till 1177. Sjuksköterskan där blev orolig själv över att jag hade så ont och oj bara 23 och redan 2 barn... VA FAN!! usch hon gjorde mig orolig när hon själv blev orolig...
Men sen fick jag i mig lite yoghurt och smärtan börja av ta lite smått... men fanns ändå kvar.
Vårdcentralen ringde lite senare och vi prata om allt möjligt , hon fråga o jag svara... så hon kom fram till att det hela borde vara stress relaterat... Efter allt som varit med Mange o mig, bor hos mamma, fått ett till barn, blivit tvåbarnsmamma osv... orolig över situationerna och hur allt ska bli! Blir uppstressad över att bara tänka på de... och andra som gör mig arg....
Så ska ta nå receptfria tabletter nu en vecka o se ifall de blir nå bättre annars så skulle jag höra av mig...
Usch orkar inge mer... varför ska dettta komma....
Idag har annars varit en bra dag förutom att jag varit lite trött och börjat må lite illa men hampus o jag har varit ute i snön o skottat o haft oss så det var skönt så nu sover barnen och det ska väl jag också göra...

Sen blir det av att pröva bärselen som jag fått från mammas arbetskamrat.. Sprillans ny BabyBjörn!

Nu är det slut på veckan, det är dags för FREDAGSMYYYYSSS!


Mina fantastiska pojkar

Adrian 1 månad



Som alltid så säger jag det igen, Gu vad tiden går fort!
Minstingen i familjen blir redan 1 måndag idag! Kan ni tänka er! Så sjukt kul!
Grattis vår lilla Adrian!! Kärlek till dig!

Är i storvreta, varit här sen i söndags. Eftersom Hampus går på dagis så är det smidigast o bo här!
Men veckan började dock inge bra...
Hade ju verkligen sett fram emot den efterlängtade klippningen! Men den var tvungen att avbokas för natten mot måndagen blev en smärtasam natt med en massa kräkning... helt sjuk smärta, värre än att föda barn nästan måste jag säga, den höll liksom i sig hela tiden den avtog aldrig..
Så blev sängliggandes hela måndagen o var så glad att Mange tog ledigt för att hjälpa mig! kunde inte göra någonting, hade svårt att bara amma Adrian...
Han var även hemma igår, var inte helt ok då så det var skönt att få hjälp en dag till!
men idag är jag ensam med Adrian medans Hampus är på dagis, sen efter de så drar vi hemmåt mot Ramsta!

RSS 2.0